2.83K
 • Käytin kolikkoa karttana kahden päivän ajan

  4,818 views 2 years ago
  Elikkäs. Ratkaisin kaikki eteen tulevat päätöstilanteet kolikon heitolla reilun kahden päivän ajan. Se vei hurjiin seikkailuihin, ja toivottavasti tuo mainetta ja mammonaa.

  Videota katsoessa saattaa mietityttää se, oliko osa videosta lavastettu. Joten muutama sana siitä!

  Videon tapahtumat ovat todellisia ja etenivät siinä järjestyksessä, kuin ne tapahtuvat videolla. Jotkin heitot ja seuraukset leikkasin pois, jottei video paisuisi liian pitkäksi.

  Kaikki videolla näkyvät heitot ovat siinä mielessä autenttisia, että noudatin kolikon antamaa tulosta. En aina muistanut näyttää sitä, kummin päin kolikko kääntyi. Sinänsä tällä ei ole väliä, sillä olisinhan vain voinut kuvata heittoja niin kauan, että saan haluamani tuloksen. Onneksi en ole niin lame. Kerran tosin olin unohtanut laittaa mikrofonin päälle eikä klipissä ollut ääntä, jolloin kuvasin heiton uudestaan, ja noudatin uuden heiton antamaa tulosta. Lopulta sinun on tietenkin vain luotettava tai olla luottamatta sanaani.

  Sarjakuvaruudut nappasin Carl Barksin sarjakuvasta "Kruuna vai Klaava" (Flip Decision) Sanoman Lataamo -palvelusta https://lataamo.akuankka.fi/. Video ei ole sponsoroitu, mutta Sanoma hei! Voin heittää tilinumeron. :D

  Elikkäs kommentteihin olisi siistiä saada muita elämänfilosofioita, joita voisin kokeilla. Jatketaan juttua siellä!


  Stalkkaa:
  https://twitter.com/eloaville
  http://instagram.com/eloaville Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...