8
Behoud gaat voor vervanging! Niet zomaar een kreet maar de essentie van ons vak, en wij beheersen dit vak al meer dan 100 jaar. Wij kunne...
Behoud gaat voor vervanging! Niet zomaar een kreet maar de essentie van ons vak, en wij beheersen dit vak al meer dan 100 jaar. Wij kunnen u vanuit deze ervaring adviseren hoe u het beste om kunt gaan met uw monument. In samenwerking met vakkundige partijen zoals architecten en aannemers dragen wij bij aan de instandhouding van ons monumentale erfgoed.

Van der Vegt is een sterk ontwikkeld restauratiebedrijf wat zich in de loop van haar meer dan 100 jarig bestaan heeft ontwikkeld tot een bedrijf waarin zich verschillende disciplines bevinden.

De vakmensen die bij Van der Vegt werkzaam zijn, hebben ieder hun eigen specialisme. Zij zijn inzetbaar voor staalbouw, non ferro, (complexe) trappen, (sier-)smeedwerk en restauratie van metaalwerk. Met name restauratie is een onderdeel binnen onze disciplines waar we goed in zijn, tevens zijn we goed ingevoerd bij de RCE (rijksdienst voor het cultureel erfgoed) en werken zeer veel aan monumenten welke de status rijksmonument hebben.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...