45
 • Prezentare clinica medicala Exmedica

  3,901 views 5 years ago
  Clinica http://www.exmedica.ro a fost inființată pentru a contribui in mod considerabil la imbunătățirea sănătății și calității vieții pacienților.

  Clinica noastră se diferențiază de celelalte clinici private prin importanța pe care o acordă pacientului și problemelor medicale cu care acesta sosește în clinică, pacientul fiind degrevat, din momentul preluării sale de o echipa de medici, de orice grijă privind efectuarea investigațiilor medicale suplimentare.

  Credem cu tărie în capacitatea medicinei românești de a-și îngriji și salva pacienții, iar clinica ExMedica își propune să le ofere pacienților săi servicii medicale la cele mai înalte standarde, la costuri accesibile.

  Exmedica este prima clinică privata care oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculară și neurochirurgie, avand in echipa sa elita medicilor din Romania. Din echipa noastra de medici fac parte medici de renume precum:

  - Dr. Șerban BRĂDIȘTEANU Medic primar chirurgie cardiovasculară

  - Dr. Mihaela RUGINĂ Medic primar cardiologie și interne Cercetător științific principal gr. I

  - Prof. Dr. Mircea GORGAN Medic primar neurochirurgie

  - Dr. Ines VOICULESCU Medic primar medicină internă

  - Conf. Univ. Dr. Mihai HÂRZA Medic primar urologie

  Pentru a vedea toata echipa noastra de medici intrati pe siteul nostru: http://www.exmedica.ro/echi...

  Pe langa serviciile medicale la cel mai inalt nivel oferite de echipa noastra de medici, noua clinica medicala se angajeaza sa ofere si acces rapid la investigatii complexe. Unitatea detine doua echipamente medicale, unice in tara. Este vorba despre ecocardiograful inteligent Philips model iE33 xMatrix, care permite, pe langa altele, investigare cardiologica completa in formate 2D si 3D si un electromiograf de ultima generatie, tip Viking On Nicolet EDX, care permite investigatii neurofiziologice complexe.

  http://www.exmedica.ro - Experti in sanatate Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...