8
Under alla år vi har varit verksamma (31 år) har vårt fokus varit nöjda kunder, kunder som blivit mer som vår familj .Vi hjälper till med...
Under alla år vi har varit verksamma (31 år) har vårt fokus varit nöjda kunder, kunder som blivit mer som vår familj .Vi hjälper till med köpet, servicen, förvaringen och sedan när din älskade cykel byts ut så hjälper vi dig att sälja den.
Detta förtroende är inget som fås, det skall förtjänas och vi hoppas att vi kan få möjlighet att hjälpa dig med dina önskemål.

Våra märken är Indian, Victory, Suzuki, MV Agusta och Quadro men vi både säljer och servar andra motorcykel märken. Är det en fyrhjuling du vill ha så kan så klart hjälpa till med det också då Vi säljer Suzuki, Arctic Cat och Hisun.

Service behöver alla motorcyklar, vi hjälper mer än gärna till med detta, alltför att själva åkandet skall bli så bra som möjligt. Givetvis har vi även MC-kläder och tillbehör från de ledande tillverkarna!

Så välkommen till våra två fullservice butiker i Uppsala och Strängnäs. Våra kunniga killar och tjejer hjälper dig hitta rätt i MC-djungeln!
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • Subscriptions

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...