24
АДИНГ е водечка компанија во Југоисточна Европа за производство и пласман на хемиски материјали за градежништвото основана во 1969 година...
АДИНГ е водечка компанија во Југоисточна Европа за производство и пласман на хемиски материјали за градежништвото основана во 1969 година. Седиштето на матичната компанија и најголемиот производствен погон се наоѓаат во Скопје, Р.Македонија, а со свои претставништва и дистрибутери е присутна на повеќе од 13 пазари од регионот на Југоисточна Европа, Блискиот Исток и Азија. Производствената програма ја сочинуваат повеќе од 100 производи кои нудат решенија за најспецифични проблеми со кои се соочува модерното градежништво.;

ADING is a leading company in South East Europe in production and sale of construction chemicals, established in 1969. The head office of the parent company and its largest production capacity are based in Skopje, Republic of Macedonia, having representative offices and distributors in over 13 markets in the region of South East Europe, Near East and Asia. The product range includes over 100 products.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...