98
 • Tona | Një histori shijesh

  54 views 1 month ago
  Pas suksesit të bashkëpunimit të mëparshëm mes McCann dhe Tona, fundi i vitit ishte koha e duhur për një tjetër krijimi mbresëlënës, një TV spot korporativ: http://bit.ly/35BLlBU

  EKIPI
  Client Service Director: Çeltina Lloshi
  Creative Director: Flonia Vasia Gjollma
  Senior Account Manager: Jonida Zguro
  Production House: Anima Pictures Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...