45
 • Dobrodošli na PopRock.hr!

  617 views 4 months ago
  Od ponedjeljka na HTV stiže nova emisija o hrvatskoj glazbi! PopRock.hr svaki radni dan od 19:10 sati na HTV-u 2 donosi razgovore s mnogobrojnim autorima i izvođačima hrvatske glazbe. Kada je sljedeći koncert, kako izgleda novi spot, tko je autorski pomogao u stvaranju nove pjesme i kako izgleda jedan dan u životu naših glazbenika? – sve ćete moći saznati u PopRock.hr-u.

  Voditelji emisije su Nina Slišković i Ermin Preljević, mladi voditelji koji iza sebe imaju više od 5 godina radijskog iskustva te će glazbu s radija prenijeti na televizijske ekrane. Od gostiju emisije prikazivat će se neobjavljene snimke iz backstage-a s koncerta, dramatično čitanje stihova drugih kolega glazbenika i saznati kako su izgledali njihovi prvi nastupi.

  Nina Slišković je voditeljica radija Enter Zagreb, kolumnistica Cosmopolitan Hrvatska, a odnedavno možete čitati i njen blog Ruž&Ružmarin. Rođenu Splićanku u Zagreb je doveo fakultet i posao, a trajno doselila ljubav. Ermin Preljević je zagrebački dečko koji u slobodno vrijeme piše scenarije za predstave i igra košarku, a svaki dan ga možete čuti na Otvorenom radiju. Kako mu je glazba ono što najviše voli u životu, PopRock.hr je prilika da ljubav prenese i na vas.


  www.unison.hr
  www.izvanfokusa.hr Show less
  Read more
 • Iz epizoda Play all

  This item has been hidden
 • PopRock.hr Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...