232,349
 • Nu mai faceti aceste lucruri NICIODATA! ☠️

  354,364 views 5 months ago
  CuriosityLand- Lucruri de zi cu zi care iti distrug, dauneaza sanatatea.

  tibi.zr- instagram
  http://facebook.com/zr.tiby - facebook

  Spălatul dinţilor imediat după masă. Medicii stomatologi spun că, imediat după ce am terminat de mâncat, smalţul dinţilor este slăbit, iar periajul ar putea duce la deteriorarea danturii. "Aşteptaţi cel puţin o jumătate de oră înainte de a vă spăla.
  Curăţenia zilnică. Studiile de specialitate au demonstrat că acest obicei ne pune sănătatea în pericol. Teste realizate în SUA pe 100 de bărbaţi şi femei au arătat că voluntarii care făceau zilnic curăţenie în casă aveau tensiunea arterială mai ridicată decât cei care nu puneau atât de mult accent pe treburile casnice. De asemenea, specialiştii au constatat că produsele de curăţenie pot creşte riscul de apariţie a astmului.
  Relaxarea după cină. Cu toţii am trecut prin aşa ceva. După o masă copioasă, organismul simte nevoia de odihnă. Specialiştii spun că obiceiul de a dormi după ce am mâncat este contraindicat. "Dacă eşti inactiv în timpul serii sau mănânci chiar înainte de culcare, corpul va depune acele alimente ca grăsime. Astfel, se recomandă o plimbare de 20 de minute după cină. Cheia pentru a nu lua în greutate este să mănânci porţii mici şi regulate", spune Claire MacEvilly, nutriţionist de la Universitatea Cambridge.
  Stiai ca fumatul este daunator sanatatii, dar te-ai gandit vreodata ca acest viciu iti poate imbolnavi ochii? Fumatul afecteaza sistemul circulator, iar ochii sunt puternic irigati de vase de sange. Daca nu primesc oxigenul si nutrientii de care au nevoie, ochii incep sa dea semne de oboseala. Iata un motiv in plus sa renunti la tigari!
  Ai obiceiul de a-ţi opri strănutul
  Nu mai face acest lucru, deoarece presiunea intracraniană creşte semnificativ şi circulaţia sângelui spre creier este întreruptă. Acest obicei pe care poate nu l-ai perceput ca fiind nociv poate să cauzeze dureri de cap, iar în timp pot să apară probleme de auz şi o afectare a vaselor sanguine. . Foloseşti telefonul după ce te-ai băgat în pat
  Lumina artificială a telefonului tulbură producţia melanoninei, acel hormon care te ajută să dormi bine şi să te trezeşti odihnit. Evită să mai iei telefonul cu tine în dormitor, deoarece un nivel scăzut al melatoninei a fost asociat cu un risc mai mare de a suferi de depresie, obezitate, cancer şi boli de inimă. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • Curiozitati in 90deSecunde Play all

  This item has been hidden
 • Puzzle Logic Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...