2
„Майсторлък“ е един проект на млад и амбициозен екип, чиято цел е да популяризира сръчни хора от различни професии, занаятчии, творци – п...
„Майсторлък“ е един проект на млад и амбициозен екип, чиято цел е да популяризира сръчни хора от различни професии, занаятчии, творци – професионалисти и любители – от различни области и изобщо всички онези, които смело създават чудеса с двете си ръце.

Посоката, която следваме е да бъдем максимално полезни на нашите читатели с ценни съвети, информация и интересни идеи по отношение на интериорния дизайн, автомобила и градината.

Ежедневието ни притиска със своята монотонност, облечено в сивота, проблеми и грижи. Затова ние решихме да отредим място в „Майсторлък“ и за малките неща – онези цветните, които да ни зареждат с добро настроение, положителна енергия, внасят в деня ни свежест и усмивки – ръчно изработените с любов предмети, които освен всичко останало, могат да бъдат и много практични.

Ако вашата професия е изкуство, занаят или просто обичате сами да освежавате обстановката вкъщи, значи сте попаднали на точното място.
 • Uploads

  • Майсторлък - Майсторите на България - Duration: 2 minutes, 56 seconds.

   • 4 years ago
   • 290 views
   Майсторлък представя талантливи Български майстори и занаятчии!


   Всеки, който твори с двете си ръце и цялото си сърце, и желае да сподели труда си, може да ни пише на radostina@maistorluk.com, in...
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...