42
  • Pergi Lagi (original) - SORA

    789 views 4 years ago
    Gubahan sajak menjadikan lagu.

    LIRIK

    Sudah cukup beda antara kita
    Engkau dan aku sudah tiada rasa
    Sekeras karang aku mencuba
    Tetap kau tinggal diriku berduka

    Menyelak disebalik kamar hidupku
    Terlihat engkau berdiri dihadapanku
    Walaupun bukan aku yang disisimu
    Mungkin salahku kerna melewatimu

    Kini engkau pergi jauh dari sini
    Dingin sejuk membaluti hati
    Tatkala menanti hangatnya mentari
    Aku menerima hadirnya erti sepi

    Kau pergi lagi, biarku sendiri
    Kau pergi lagi, tinggalkan ku sendiri Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    • Separa Sedar (original) - SORA - Duration: 2 minutes, 9 seconds.

      • 4 months ago
      • 32 views
      Definisi separa - tidak sepenuhnya atau tidak seluruhnya; sebahagian saja; separuh.
      Definisi sedar - tahu dan ingat (akan keadaan yg sebenarnya), insaf, mengerti.

      LIRIK

      Separa sedarku teringatkan...
    • Wedding of Nora & Syafiq - Duration: 4 minutes, 33 seconds.

      • 8 months ago
      • 101 views
      IDCC Convention Centre Shah Alam, by Jubsi.
    • Treforest to Newport #vlog - Duration: 2 minutes, 21 seconds.

      • 1 year ago
      • 19 views
    • Breacon Beacon - Duration: 3 minutes, 37 seconds.

      • 2 years ago
      • 76 views
      Last minute invitation from this abang-abang lama uk. Worth it! Try change it to HD, what a view. All praise to Him.

      P/s: the wind was trying to kill us. Seriously
    • EASA 13A Appreciation - Duration: 3 minutes, 21 seconds.

      • 2 years ago
      • 100 views
      Thanks a lot for the past few years guys. Do keep in touch! Change it to HD. It's much more better.

      P/s: sorry for those who are not in the video
    • Bual Bicara Di Fortress Hohensalzburg - Duration: 78 seconds.

      • 2 years ago
      • 58 views
      Apabila segerombolan pelajar Alam Shah kutuk mengutuk antara satu sama lain
    • Life Is A Pack Of Card by Brian Woods - Duration: 87 seconds.

      • 3 years ago
      • 10 views
      A poem by Brian Woods
    • Lihat, Dengar, Rasakan (cover) - SORA - Duration: 4 minutes, 2 seconds.

      • 4 years ago
      • 2,368 views
      Lihatkan, dengarkan, dan rasakan apa yang aku lihat, dengar & rasa. Salah sebuah lagu Sheila On 7 yang sedap bangat untuk dinikmati bersama. Ciptaan Adam. Dengarkan & layan.

      LIRIK

      Dia telah berdi...
    • Pergi Lagi (original) - SORA - Duration: 4 minutes, 7 seconds.

      • 4 years ago
      • 789 views
      Gubahan sajak menjadikan lagu.

      LIRIK

      Sudah cukup beda antara kita
      Engkau dan aku sudah tiada rasa
      Sekeras karang aku mencuba
      Tetap kau tinggal diriku berduka

      Menyelak disebalik kamar hidupku
      Ter...
    • Sepi (original) - SORA - Duration: 2 minutes, 11 seconds.

      • 4 years ago
      • 170 views
      Sepi hanya satu perasaan. Apabila dipendam & disimpan, hanya sengsara yg bersarang dijiwa. Sebaliknya, kuatkan diri dgn kalimahNya. Moga2 apa yang terjadi ada kebaikannya. Hanya sekelumit karya dar...
    • Snow War At 624 Filton Avenue #VLOG - Duration: 115 seconds.

      • 4 years ago
      • 232 views
      Bertowel, bercekak, berjambang, berdemam, bersahaja. Perang salji bersama rakan serumah. Sorry dengan gelak yg agak annoyed disitu. Maafkan saya, biasalah budak demam. By the way, enjoy the snow
    • Snowboarding & Ski-ing In Scotland #VLOG - Duration: 15 minutes.

      • 4 years ago
      • 188 views
      Bersama komentator terbaik dari ladang iaitu Segundo Loco (Syamil Nordin) dan Ainod (Din) hahaha. Yang bersnowcap putih itu saya & kalau tergolek macam nangka busuk tue sila jangan gelak ye haha. L...
    This item has been hidden
  • Popular uploads Play all

    • Dan Bila Esok (cover) - SORA - Duration: 4 minutes, 30 seconds.

      • 7 years ago
      • 3,810 views
      Lagu asal oleh kumpulan Sofaz.
    • Lihat, Dengar, Rasakan (cover) - SORA - Duration: 4 minutes, 2 seconds.

      • 4 years ago
      • 2,368 views
      Lihatkan, dengarkan, dan rasakan apa yang aku lihat, dengar & rasa. Salah sebuah lagu Sheila On 7 yang sedap bangat untuk dinikmati bersama. Ciptaan Adam. Dengarkan & layan.

      LIRIK

      Dia telah berdi...
    • Insan Biasa (original) - SORA - Duration: 4 minutes, 29 seconds.

      • 7 years ago
      • 1,815 views
      Dicipta dan mendapat inspirasi daripada pengalaman sendiri. Selalu mengharapkan seseorang yang cukup sifat dan akalnya yang boleh dikatakan sempurna untuk menjadi pasangannya sedangkan diriku ini h...
    • Pergi Lagi (original) - SORA - Duration: 4 minutes, 7 seconds.

      • 4 years ago
      • 789 views
      Gubahan sajak menjadikan lagu.

      LIRIK

      Sudah cukup beda antara kita
      Engkau dan aku sudah tiada rasa
      Sekeras karang aku mencuba
      Tetap kau tinggal diriku berduka

      Menyelak disebalik kamar hidupku
      Ter...
    • Engkau (original) - SORA - Duration: 4 minutes, 41 seconds.

      • 7 years ago
      • 742 views
      Lagu yang dapat dicipta daripada ilham kenangan-kenangan silam. Sambil itu, tukarkan pengalaman itu dalam bentuk musik agar dapat dikongsi bersama kalian. Dengar-dengarkan dan selamat mendengar.

      L...
    • Pilihanku (cover) - SORA - Duration: 3 minutes, 50 seconds.

      • 6 years ago
      • 698 views
      Lagu yang di nyanyikan oleh kumpulan HAYAD. Duo-band yang kini menempuh dunia seni & sedang mendapat nama. Sebuah lagu yang sweet untuk didengari. Dengar-dengarkan & selamat mendengar :)
    • Terbaik Untukku (cover) - SORA - Duration: 3 minutes, 24 seconds.

      • 7 years ago
      • 694 views
      Kumpulan asal yang menyanyikan lagu ini adalah kumpulan Hayad. Lagu ini lagu slow dan more to vocal. Dan time tengah semangat nak record nie jugalah suara kami berdua dah serak-serak. Tapi tak memu...
    • Andai (cover) - SORA - Duration: 4 minutes, 16 seconds.

      • 6 years ago
      • 522 views
      Nyanyian asal oleh Azwan Juperi. Superb AJ! Sebuah lagu yang penuh dengan emosi & sangat menyentuh hati.
      Dengar-dengarkan dan selamat mendengar :)
    • 'Wave' Bukit Jalil, Malaysia vs Singapura (Kelayakan Piala Dunia 2014) - Duration: 39 seconds.

      • 6 years ago
      • 514 views
    • Kenangan Terindah & Patah Seribu #VLOG - Duration: 4 minutes, 57 seconds.

      • 5 years ago
      • 394 views
      Blog: http://syaforce91.blogspot.com/2011/12/kami-perpisahan.html

      Appreciation untuk rakan-rakan kelasku di 5 Avionic 1 di Malaysian Institute of Aviation Technology. Sebagai tanda korang sentiasa...
    • Flight Simulator A330-200 CAE Air Asia #VLOG - Duration: 79 seconds.

      • 5 years ago
      • 343 views
      Blog: http://syaforce91.blogspot.com/2012/06/a330-200-flight-si...

      Pengalaman pertama mengjoin flight simulator yang berharga RM12juta ini. Dilengkapi dengan motion yang supe...
    • KLCC di Puncak Broga #VLOG - Duration: 3 minutes, 32 seconds.

      • 6 years ago
      • 316 views
      Don't try this at home . Membakar mercun KLCC, thunderclap dan sebagainya di puncak Broga . Selanjutnya di http://syaforce91.blogspot.com/
    This item has been hidden
  • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...