7
All-round Fish is een ervaren en flexibel team samen ruim 20 jaar ervaring , gespecialiseerd in Koi -en vijvers! Wij verzorgen voor zowel...
All-round Fish is een ervaren en flexibel team samen ruim 20 jaar ervaring , gespecialiseerd in Koi -en vijvers! Wij verzorgen voor zowel de particuliere- als zakelijke klanten, de aanleg, onderhoud en renovatie van alle soorten vijvers. Wij helpen u bij het bedenken en ontwerpen van alle maten vijvers. Met daarbij de juiste bijpassende adviezen over filtersystemen, beluchting, plantenvijvers, fonteintechnieken en waterpartijen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Bent u geïnteresseerd? Laat vrijblijvend door ons een offerte op maat maken!

Op onze locatie hebben wij een winkel van 700 m2 oppervlakte en een buitenterrein van 500 m2 groot. Opererend vanuit Hoevelaken dat centraal in Nederland ligt. Tevens hebben wij een groot assortiment Koi in diverse variaties en afmetingen. Ook hebben wij meerdere soorten vijvervissen zwemmen.  Daarnaast kunnen wij u met woord en daad advies geven op het gebied van probleemoplossingen bij ziektes etc.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...