23
Изследователски център „Тренд“ e независима организация, чиито основни полета на дейност са в сферата на демоскопските проучвания, социал...
Изследователски център „Тренд“ e независима организация, чиито основни полета на дейност са в сферата на демоскопските проучвания, социалните и маркетингови изследвания, изготвянето на политически анализи и други сходни консултантски дейности.

Екипът ни е създаден от млади социолози и политолози, а основна цел е нашата работа да се отличава с професионализъм и обективност и с ясен ангажимент към обществената значимост на тези дейности.

Амбицията ни е да продължим добрите традиции от предходните поколения и да надградим с нова визия и по-модерни практики при извършването на различните изследователски дейности.

Екипът ни е натрупал съществен професионален опит във водещи социологически агенции, както и сме участвали в множество национални и международни проекти, с ключова роля в изследователската част.

В дейността си залагаме на тясно сътрудничество с мрежа от висококвалифицирани експерти, аналитични звена и агенции, както в България, така и в чужбина.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...