173
 • "Ritam grada" - multimedijalna plesna predstava trupe irskog plesa Erin's Fiddle

  1,298 views 4 years ago
  Trupa irskog plesa Erin’s Fiddle vam sa ponosom predstavlja multimedijalnu plesnu redstavu „Ritam Grada”. 22. maja sa početkom u 20:30 časova u Ustanovi kulture Palilula na sceni „Stamenković“ beogradska publika imaće priliku da prvi put uživa u nečemu sasvim novom u sferi irskog plesa u Srbiji.

  Nakon plesne predstave „Erindol”, koja je izvedena 2013. godine, Erin’s Fiddle ponovo prirema veliki i ozbiljan projekat u samostalnoj produkciji pod nazivom „Ritam grada”.

  Multimedijalna plesna predstava vas vodi kroz jedan dan u životu irskih plesača. 19 plesača i plesačica će kroz 17 potpuno novih koreografija, uz vama poznate, a i neke autorske kompozicije, dočarati svoje viđenje plesa i ritma jednog dana u gradu.

  „Ritam grada” je nešto sasvim novo i neviđeno na našim prostorima. Ovaj inovativni i spektakularni multimedijalni koncert pomera granice i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

  Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama EVENTIM-a, po pretprodajnoj ceni od 600 dinara, dok će na dan koncerta koštati 700 dinara. Za grupne posete je moguće ostvariti popust na kupovinu ulaznica.

  Više informacija možete naći na našem zvaničnom sajtu, kao i na našoj Fejsbuk stranici:
  www.erinsfiddle.com
  www.facebook.com/erinsfiddle

  *********************************************************************

  Muzika: Face the West - Pint at the Local
  Kamera: Viktor Ljevar / Erin's Fiddle Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...