Don Kihot - terapije pomoću konja
42
 • Proslavi rođendan u Don Kihotu

  2,471 views 1 year ago
  Više informacija o proslavi rođendana: http://www.donkihot.hr/grup......

  I ove godine možete proslaviti rođendan vašeg djeteta u Don Kihotu. Razveselite slavljenika, pozovite male uzvanike rođendana, roditelje i dođite na druženje u prirodi sa životinjama na našem imanju. Naša ekipa volontera i članova udruge brinut će se o zabavnim igrama s djecom. Skakanje u vreći, potezanje užeta, igra oko logorske vatre i još puno toga. I ono najvažnije – svi su pozvani na jahanje. Uz to će djeca saznati sve o konjima, njihovoj brizi i čuvanju. Upoznat će i naše ostale životnje: kuniće, mačiće, patuljaste koze i golubove. Za roditelje imamo prostor za druženje, ali i vreću za skakanje tko je željan zabave.

  Imanje udruge Don Kihot se nalazi na Šimunčevečkoj cesti u Sesvetama, 10 minuta vožnje autom od zagrebačke obilaznice sa izlaza Popovec, odnosno pola sata od centra Zagreba.
  Don Kihot se bavi terapijama pomoću konja za djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Svojim dolaskom na imanje pomažete našem radu i potičete inkluziju naših korisnika sa svim novim posjetiteljima.

  Više informacija o rođendanima, cijenama i načinu rezervacije potražite na našem webu donkihot.hr

  music: www.bensound.com
  web udruge: http://www.donkihot.hr/ Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...