Wolters Kluwer Hungary
27
 • III. Wolters Kluwer Jogi Konferencia 2017. május 23–24. Visegrád

  350 views 1 year ago
  III. Wolters Kluwer Jogi Konferencia

  Thermal Hotel Visegrád *** Superior
  2017. május 23–24.

  Az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb kódexe a Polgári Törvénykönyv, melynek értelmezése, alkalmazása során felmerülő kérdések és válaszok megvitatása, joggyakorlatának aktuális témái és a közös jogesetelemzések elmaradhatatlan részei a Wolters Kluwer Jogi Konferenciának.
  A Polgári Törvénykönyv kihirdetését követően tovább folytatódtak a jogrendszer megújítására irányuló törekvések, így a konferencia programjából sem hiányozhatnak a kodifikáció legfrissebb vívmányai, az eljárásjogi reformok eredményei. A rendezvény az új törvényeken kívül a jelentősebb jogszabály-módosításokra is hangsúlyt helyez.
  A Wolters Kluwer Jogi Konferencia legfontosabb célja a különböző hivatásrendek együttgondolkodása mindazokról a fontos kérdésekről, amelyeket az új, illetve megváltozott törvények hoznak magukkal. Ezt segíti elő az is, hogy az előadók között bírák, ügyvédek, jogtanácsosok, törvényelőkészítők és a tudomány neves képviselői is megtalálhatóak.
  A 2017-ben harmadik alkalommal megrendezésre kerülő, a korábbi években több mint 200 résztvevőt számláló fórum az eddigieknél is több témában, több előadás és szeminárium keretében biztosít hol áttekintést, hol a részletekben való elmélyülést egyénileg választható módon. Párbeszéd a szakma legkiválóbb képviselőivel, kötetlen beszélgetések a kollégákkal egy kellemes környezetben.

  https://wolterskluwer.hu

  https://jogikonferencia.hu Show less
  Read more
 • praxys e-Ügyvédi iroda Play all

  Online Ügyvédi Ügyviteli rendszer. Ügy és adatkezelés biztonságosan, a legkorszerűbb módon, bármikor bárhonnan!
  This item has been hidden
 • Új Jogtár Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...