La Societat Coral El Micalet va nàixer en 1905 a partir de la antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, fundada en 1893. Som una d...
La Societat Coral El Micalet va nàixer en 1905 a partir de la antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, fundada en 1893. Som una de les institucions culturals més antigues de la ciutat de València i estem reconeguts com a Entitat d’Utilitat Pública. Des de fa més de cent anys, promovem i defensem la cultura i les tradicions valencianes.

L’Institut Musical Giner, fundat en 1898, imparteix deu anys d’estudis oficials de música que permeten obtenir els graus elementals i professionals de piano, guitarra, cant i diversos instruments de corda fregada, vent i percussió, com violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, saxofon, trompeta, oboè, fagot, trompa, arpa, trombó, i dolçaina.

El Micalet ofereix als seus socis i sòcies la participació en diverses activitats culturals com l’aula de teatre, la colla de dolçaina, les corals infantil, juvenil i d’adults, el grup de danses Alimara, la jove orquestra, l’escola de jazz i la rondalla. 
 • Uploads

  • Homenatge a Ovidi Montllor - Duration: 3 minutes, 25 seconds.

   • 3 years ago
   • 301 views
   La Coral Infantil El Raconet participa a Sueca en l'homenatge a Ovidi Montllor.
  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...