2,726
 • Agva - Billig og fornybar strøm

  2,502 views 3 years ago
  Agva Kraft - Her viser vi hvordan du bytter til billig og 100% fornybar strøm fra Agva Kraft - på 30 sekunder!

  Besøk oss på www.agva.no/
  Wikipedia - https://no.wikipedia.org/wi...
  Facebook - https://www.facebook.com/ag...
  Google+ - https://plus.google.com/+Ag...
  Om Agva - http://www.agva.no/om-agva/ Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Agva Kraft videoer Play all

  Agva Kraft er en utfordrer på det norske strømmarkedet. Vi kan levere svært lave priser fordi vi er født i det digitale og ikke har gamle systemer og organisasjoner å betale for.

  Dette er de videoene Agva Kraft har lagt ut og her kan du se dem i rekkefølge. Det er i hovedsak reklamesnutter for Agva Kraft, men ikke se bort fra at det i fremtiden kan komme videoer med annen type innhold.

  Det er ikke bare pris som bør være viktig når du velger strømleverandør!

  Agva Kraft er i tillegg til lave priser også fokusert rundt miljøvennlig kraft. Vi garanterer 100% fornybar energi. Det er et konsept som kan være vanskelig å forklare, men i bunn og grunn går det ut på at pengene dine går med til å kjøpe strøm fra fornybare kilder. Denne kjøpte strømmen går så inn i en felles "pool" som alle får strøm fra. Du får altså den samme strømmen i veggen som naboen din, men det felles markedet - den felles "poolen" - har blitt litt renere fordi de kilowattene du kjøper nå kommer fra fornybare kilder.

  Agva Kraft skiller seg ut ved å kjøpe opprinnelsesgarantier for all strøm som blir solgt. Dette innebærer at alle kundenes penger kanaliseres til produsenter av fornybar strøm (les mer på http://www.agva.no/fornybar/ ). På denne måten stimuleres det til at flere miljøvennlige produsenter kommer inn og at kullkraftverk og andre miljøsyndere fases ut.

  Visste du at uten opprinnelsesgarantier går kun 9% av pengene dine til produksjon av fornybar energi. Når du kjøper fra Agva Kraft går 100% av pengene dine til fornybar energi, uten tillegg i prisen. Derfor bør du som fremtidstenkende menneske ta det enkle valget og sørge for at strømmen du lager mat og lader mobilen med kommer fra noen som garanterer for 100 % fornybar energi.

  Det er svært enkelt å bli kunde av Agva Kraft. Med vårt enkle bestillingsløp tar det deg mellom 30 sekunder og 1 minutt og bytte til en billig og miljøvennlig energileverandør. Bli med Agva Kraft og oppmuntre til økt produksjon av miljøvennlig kraft som kommer fra for eksempel sol, vind og regn!

  PS: Hvis du abonnerer på youtube-kanalen vår så blir du varslet når Agva Kraft legger ut nye videoer.

  Følg oss gjerne på Facebook - https://www.facebook.com/agvakraft/ eller Google+ - https://plus.google.com/+AgvaNorge.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...