107
 • Tehetség szabadon

  5,600 views 3 years ago
  Keressük azokat a kognitív (gondolkodási, megismerési) területen kiemelkedő képességű tehetségeket, akik egy egyedülálló, elsőként Magyarországon induló, személyre szabott tehetségfejlesztő programban, a Magyar Templeton Programban vehetnek majd részt 2016. március 1-től egy egész éven át.

  A programba beválogatott összesen 300 Junior Templeton Fellow-nak a legkiválóbb és legsikeresebb magyar tudósok, üzletemberek és szakértők segítenek majd képzésekkel, mentorálással és számos más lehetőséggel, hogy kibontakoztathassák a bennük lévő tehetséget.

  A 10-19 éves feltörekvő, ifjú tehetségek, a 20-29 éves már bizonyított példaképek és a program mentorai mind egy alkotó, kreatív és támogató közösség, a Junior Templeton Fellow Network tagjaiként működnek majd együtt.

  Ahhoz, hogy bekerülhess a Magyar Templeton Program beválogatási folyamatába, mind a négy tesztet ki kell töltened. A tesztekkel négy kognitív területen mérjük fel a képességeidet, és profilt állítunk föl arról, hogy milyen területeken nyújtasz kiemelkedő teljesítményt. A tesztek kitöltése után azonnal küldünk visszajelzést az eredményeidről, a beválogatási folyamat első körének eredményéről pedig 2015. november 15-ig értesítünk majd.

  Töltsd ki a teszteket itt: http://templetonprogram.hu/...
  Kövess minket a Facebook-on: https://www.facebook.com/jr...... Show less
  Read more
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...