124
 • Ne mutăm la casă nouă!

  20 views 1 year ago
  Dragi cititori The Intermission,

  Așa cum poate ați aflat deja din social media, echipa The Intermission s-a văzut pusă în fața situației în care a trebuit să-și schimbe numele în urma unei sesizări de încălcare a drepturilor de proprietate pentru numele The Mission.
  În urma unei analize complete a avantajelor și a dezavantajelor unei lupte legale, am considerat că ar fi un semn de bunăvoință din partea noastră pentru cei din urmă menționați, dar și o schimbare mică dar de impact fonetic trecerea la The Interwission (en: intervision - metodă de colaborare în grup). Am vrut să asigurăm o tranziție cât mai ușoară pentru cei care ne cunosc deja, dar și să creăm o punte fonetică cât mai mare între denumirea noastră și a celor de la The Mission, pentru binele amândurora.
  În speranța că veți fi alături de noi și în continuare, The Interwission rămâne liantul aceleiași echipe, aceleiași etici de muncă ca și până acum. Această întâmplare ne împinge doar să vă aducem și o serie de noutăți în perioada care va urma, așa că urmăriți-ne și susțineți-ne așa cum ați făcut-o și până acum, chiar și în aceste vremuri mai grele pentru noi. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • Posted videos Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...