Anders Manager Laskutusohjelma
3
 • Laskutusohjelma Yrityksille Anders Manager Oili Jalonen

  275 views 3 years ago
  Verkkopohjainen laskutusohjelma
  www.andersmanager.fi
  Anders Manager® toimii verkossa SaaS-perustaisena palveluna. Tämä tarkoittaa, että laskutusohjelmaa käytetään selaimella, eikä sitä asenneta omalle tietokoneelle.

  Verkkopohjaisella laskutusohjelmistolla on monia etuja perinteisiin tietokoneelle asennettaviin ohjelmiin verrattuna. Verkkopohjainen palveluna se on käytettävissä joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta: toimistossa, kotona, matkalla. Laskutuspalvelun tekninen ylläpito huolehtii puolestasi mm. versiopäivityksistä, varmuuskopioinneista ja tietojen säilyttämisestä.

  Verkkopohjainen laskutuspalvelu ei vaadi asiakkaalta asennuksia tai laitehankintoja. Pelkkä nettiyhteys ja päätelaite riittävät. Verkkopohjainen laskutusohjelma säästää aikaa ja rahaa. Laskutusohjelmiston käyttö on turvallista ja niin laskutus tiedot kuin käytettävä ohjelmistoversiokin ovat aina ajan tasalla.
  Pienyritykseltä kirjanpito edellyttää useimmiten kattavia laskutusraportteja ja mahdollisuutta tulostaa laskuja helposti kirjanpitoon. Anders Manager® tarjoaa käyttäjälle tehokkaan työkalun kirjanpidon hoitamiseen myyntilaskutuksen osalta. Ohjelmasta tallennat ja tulostat helposti niin tilierittelyt, kateraportit, maksusuoritustiedot kuin laskutkin.

  Laskutusohjelma soveltuu myös yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön. Kirjanpitäjille voi luoda omat rajatut tunnukset järjestelmään kirjautumista varten. Näin kirjanpito hoituu suoraan helppokäyttöisestä verkkopalvelusta kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.
  Maksuttomat tunnukset saat avattua täältä: https://www.andersmanager.f... Anders Manager SoMessa: Facebookissa: https://www.facebook.com/la...... Twitter:https://twitter.com/andersm...

  Laskutusohjelma - Yrityksille - Anders Manager - Oili Jalonen Show less
  Read more
 • Laskutusohjelma - Anders Manager - Asiakkaat kertovat Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...