91
 • Skole forebygger fattigdom - Skolestart 2018

  46 views 4 days ago
  Skole er med på å forebygge fattigdom. De som skal starte på skolen nå gleder seg veldig - både i Norge og i Nepal :-)

  Les mer her:
  https://strommestiftelsen.n...... Show less
  Read more
 • Hjertevenn Play all

  Hver dag sover det barn i en søppelhaug. De sulter, fryser og er ensomme. Noen sniffer flybensin eller lim for å unnslippe en brutal virkelighet. Mange vil få en fremtid i fattigdom fordi de ikke får gå på skole men må jobbe allerede som barn.

  Disse barna trenger en Hjertevenn. En som virkelig bryr seg. Du kan gi trygghet, skolegang og en bedre barndom til alle barn i Strømmestiftelsens prosjekter. Du vil få tilsendt informasjon og oppdateringer om Hjertevennene dine.

  https://strommestiftelsen.no/hjertevenn?utm_source=youtub...
  This item has been hidden
 • Mikrofinans skaper jobber Play all

  Strømmestiftelsen gir fattige, idérike mennesker tilgang til små lån og finansielle tjenester slik at de kan skape seg en jobb og en trygg framtid.

  Fattige får sjelden ta opp lån i vanlige banker. De mangler ofte sikkerhet og egenkapital. Dette problemet gjør mikrofinans noe med.

  Gjennom mikrofinans får fattige muligheten til å utvikle egne ideer og skape sin egen jobb, slik at de kan skape seg et levebrød.

  Fattige mennesker bør fremheves som ressurser, ikke passive mottakere. De kan og de vil gjøre noe med eget liv, bare de får muligheten.

  Les mer: https://strommestiftelsen.no/mikrofinans
  This item has been hidden
 • Risikoutsatte barn Play all

  Strømmestiftelsen jobber for å sikre risikoutsatte barns rettigheter, og gir dem en mulighet til å få en sunn utvikling og et godt liv.

  Les mer: https://strommestiftelsen.no/rettigheter
  This item has been hidden
 • Rettigheter og likestilling Play all

  Overalt i verden blir mennesker undertrykt. Mangel på penger gir fattige mangel på frihet og valg, mens i mange samfunn er også kastesystem og gamle kjønnsroller sterkt gjeldende for å holde mennesker nede.

  Strømmestiftelsen er en rettighetsbasert organisasjon. Vi jobber for at mennesker i våre prosjekter får sine rettigheter oppfylt, slik at de kan leve i et mer rettferdig samfunn og få tro og styrke på at de selv kan bidra til forandringen.

  Sammen blir man sterkere til å kreve sin rett. Strømmestiftelsen gir menneskene i våre prosjekter opplæring og verktøy så de kan lære om sine egne rettigheter, få tro på seg selv og mulighetene til å påvirke sitt eget samfunn.

  Les mer her: https://strommestiftelsen.no/rettigheter
  This item has been hidden
 • Utdanning mot fattigdom Play all

  Skole og utdanning gir både barn og voksne verdifulle kunnskaper og ferdigheter. Samtidig får man et varig grunnlag til å forbedre sin egen livssituasjon.

  I kampen for å utrydde fattigdom er utdanning et av de mest effektive redskapene. Derfor satser vi på utdanning som er tilpasset behovene i hvert enkelt land.

  I FNs Tusenårsmål heter det at alle barn i verden skal ha tilgang på grunnutdanning innen 2015. Strømmestiftelsen hjelper verden med å nå dette målet.

  Les mer: https://strommestiftelsen.no/utdanning
  This item has been hidden
 • English versions Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...