56
 • PROGRAM OBLIKOVANJA TELESA I Razgibaj se programi vadbe

  125 views 9 months ago
  Program oblikovanja telesa predstavlja dinamično vadbo, ki zajema sklop krepilnih in vzdržljivostnih elementov gibanja. Posamezni element v vadbi vključuje več mišičnih skupin naenkrat, s katerimi poskrbimo za večjo porabo energije med samim gibanjem in s tem tudi za hitrejše oblikovanje telesa ter pridobivanje na vzdržljivosti vadečega. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Razgibaj se programi vadbe - Oblikovanje telesa Play all

  Program oblikovanja telesa - (p)ostani fit in oblikuj svoje telo - brez koreografij in z lastnim tempom.
  Program oblikovanja telesa predstavlja dinamično vadbo, ki zajema sklop krepilnih in vzdržljivostnih elementov gibanja. Posamezni element v vadbi vključuje več mišičnih skupin naenkrat, s katerimi poskrbimo za večjo porabo energije med samim gibanjem in s tem tudi za hitrejše oblikovanje telesa ter pridobivanje na vzdržljivosti vadečega.

  Vadba je sestavljena po sklopih. Med ogrevanjem poskrbimo za postopno ogrevanje telesa s preprostimi vajami, s katerimi pospešimo kri po žilah, ogrejemo mišice in s tem pripravimo telo na kasnejše večje obremenitve. Med glavnim delom vadbe, ki traja nekje 30 minut, sledi kombinacija krepilnih in vzdržljivostnih elementov, s katerimi se menjava stopnja intenzivnost vadbe. V glavnem delu vadbe je uporabljena predvsem lastna teža, nekatere vaje bodo kombinirane tudi z uporabo različnih pripomočkov, kot so trakovi, uteži, ipd. Glavni del se zaključi s ponovitvijo vseh predhodnih elementov, s katerimi se doseže največja obremenitev, in med katero se pokuri največ kalorij. Zadnji del je namenjen postopnemu ohlajanju, sproščanju in raztezanju.
  This item has been hidden
 • Razgibaj se programi vadbe - Pilates Play all

  Pilates - vadba za močno in oblikovano telo ter sproščen duh.
  Je celostna telesna vadba, ki nosi poudarek na težje dostopnih, manjših in šibkejših mišicah. Te bistveno pripomorejo k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic in kardiovaskulatnega sistema, izboljšani telesni pripravljenosti in koordinaciji. Pilates vključuje tako vaje za moč in raztezanje, glavnega pomena pri sami vadbi pa je dihanje.
  This item has been hidden
 • Razgibaj se programi vadbe - relax Play all

  RELAX - vadba, ki bo poskrbela za sproščen dan!

  Vadba relax je namenjena vsem, ki bi želeli za svoje dobro počutje poskrbeti že zjutraj, med dnevom ali zvečer.

  Sestavljena je iz preprostih razteznih vaj, s katerimi boste razbremenili telo, pospešili prekrvavitev, se nadihali in sprostili.

  Razgibaj se programi vadbe: www.razgibaj-se.eu
  This item has been hidden
 • Razgibaj se programi vadbe - Dance kardio Play all

  Zabavne koreografije, s katerimi pozabiš, da pravzaprav vadiš : )

  Vadba je primerna tako za začetnike, kakor tudi za tiste, ki so že vešči skupinske vadbe. Hkrati s postopnim stopnjevanjem zahtevnosti koreografije in intenzivnosti vadbe daje vadečemu možnost, da se sam odloči za stopnjo zahtevnosti in intenzivnosti, ki mu ustreza.

  Pridružite se nam vadbah Razgibaj se vadbenega centra ali Razgibaj se vadbah od doma
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...