1,053
 • 2016 Strategy Summit: Rondane

  1,001 views 1 year ago
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Landsmøte 2016 Play all

  Liberalistene avholder sitt andre landsmøte lørdag 30. april midt i Oslo. Landsmøtet er partiets øverste myndighet, og legger føringene for fremtiden til Norges nye liberalistiske parti.

  Alle medlemmer i partiet kan møte og har stemmerett, dersom man har betalt medlemskontingent og er ordinært medlem eller ungdomsmedlem. Det er imidlertid plassbegrensninger, slik at maksimalt 165 påmeldte kan delta. Generalforsamlingen vil også sendes direkte på nett via en live stream.

  Dagen før generalforsamlingen vil vi holde et sosialt arrangement som vi har valgt å kalle Nasjonal Liberal Aften, og dagen etter generalforsamlingen (1. mai) vil vi ha et arrangement i forbindelse med Arbeidernes Dag.

  #LibLM16

  http://liberalistene.org/landsmote-2016/
  This item has been hidden
 • Liberalistene på Eldorado Play all

  Det nye politiske partiet Liberalistene er å finne på Eldorado Bokhandel denne uken, i forbindelse med kampanjen Fritt Valg 2015. Alle organisasjoner som stiller lister til høsten kommune- og fylkestingvalg i Oslo får anledning til å stille med «partikontor» og pryde bokhandelen med bannere i én uke, og nå er det altså Liberalistene og lillafargens tur.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...