35
Stomatološki centar “NorDent”, nastao je kao odraz potrebe da se našim sugrađanima ponudi savremena, kvalitetna, brza i efikasna stomatol...
Stomatološki centar “NorDent”, nastao je kao odraz potrebe da se našim sugrađanima ponudi savremena, kvalitetna, brza i efikasna stomatološka usluga, kakvu zaslužuju, a koju su ranije mogli naći samo u većim gradovima zemlje ili inostranstva.
Rezultat ovakve želje i vizije predstavlja stomatološki centar u Subotici, opremljen sa 11 stomatoloških ordinacija, projektovanih prema najsavremenijim tehničkim i tehnološkim dostignućima sadašnjice i savremenim digitalnim dijagnostičkim centrom.
Kompletan tim stomatologa, osoblje i menadžment stomatološkog centra “NorDent”, posvećen je maksimalnom zadovoljenju svih potreba naših pacijenata, koji od sada, celokupan postupak: prijem, kontrolni pregled, dijagnostiku i tretman, mogu dobiti na jednom mestu, uz mogućnost planiranja načina i tempa ostvarenja istih.
Shodno etičkom kodeksu i interdisciplinarnom pristupu stojimo na raspolaganju svakom pacijentu, kao i svakom stomatologu čiji je cilj precizna dijagnostika kao osnov kvalitetnog lečenja
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...