52
ДДТВ.МК - Видео рецензии на ИТ опрема на Македонски
- Рецензии, тестови, бенчмарк, споредби, совети, хакови, твикови, оверкликинг. Реална...
ДДТВ.МК - Видео рецензии на ИТ опрема на Македонски
- Рецензии, тестови, бенчмарк, споредби, совети, хакови, твикови, оверкликинг. Реална слика за продуктот со сите предности и недостатоци
- Целта на овој канал е бесплатна е едукација и совети при купување на ИТ опрема.

Проект на ДДКом - http://ddcom.mk
Сите компоненти се набавени од http://ddstore.mk - најголемата онлајн интернет продавница во Македонија
Направете supbscribe на нашиот youtube канал
http://www.youtube.com/c/DdcomMkd
споделувајте, лајкајте, давајте оцени и давајте предлози доколку сакате рецензиија за некој продукт

Следете не на социјалните мрежи
http://www.youtube.com/c/DdcomMkd  
http://www.facebook.com/DDCom.com.mk 
http://www.twitter.com/dd_com 
http://www.linkedin.com/company/ddcom
https://www.instagram.com/ddstore.mk/
https://plus.google.com/+DdcomMkd
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...