477
 • Bakker.com: online tuincentrum

  6,469 views 1 year ago
  Bakker.com is het grootste online tuincentrum in Europa en bezorgt alles voor uw tuin bij u thuis. 3 miljoen tuinliefhebbers door heel Europa weten ons jaarlijks te vinden voor hun tuinaankopen. Dit maakt Bakker.com de nummer 1 in het versturen van ‘groen’ in 19 Europese landen. Onze Nederlandse kwaliteitsproducten gaan rechtstreeks van de kweker naar uw adres.

  Ons uitgebreide assortiment groenproducten komt van Nederlandse bodem, de bloembollen uit het hart van de Hollandse bollenstreek. De ambacht en liefdevolle zorg van onze kwekers ziet u terug in de kwaliteit van onze producten. Al onze tuinproducten zijn van een dusdanig hoge kwaliteit dat wij standaard 100% bloeigarantie kunnen bieden aan onze klanten. Op meerjarige planten tot maar liefst 5 jaar!

  Bakker.com staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van haar bloembollen en behoort tot de beste leveranciers van bloembollen en vaste planten. Alle bloembollen ondergaan standaard een kwaliteitscontrole. Bakker.com scoort dan ook hoog met haar bloembollen (een 9.3 in 2016!) en heeft hiermee de A-status van Stichting Keurmerk Bloembollen Holland verdiend.

  Al onze bloemen en planten worden met de grootste zorg en alle aandacht verpakt. Bakker.com ontwikkelde speciale beschermende verpakking, om al onze bloembollen en planten in de beste staat bij u thuis te kunnen bezorgen. Klaar om direct te planten! Ervaar het nu zelf! Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
 • Liked videos Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...