25
 • We Vibe UNITE Couples Vibrator

  116 views 2 years ago
  We Vibe Unite er en prisvenlig version af We Vibes populære par vibrator. We Vibe Unite har mange af de gode features som de oprindelige modeller har, men har dog også nogle begrænsninger i funktionerne og er eksempelvis heller ikke vandtæt.
  Men den har 10 forskellige vibrations rytmer som styres med den praktiske fjernbetjening som blot har en knap.

  We Vibe Unite er lille og diskret og føles ikke af meget under samleje. Unite sender sine vibrationer ud til glæde for både hende og ham - og den kan næsten ikke høres. We Vibe Unite er ikke vandtæt, men tåler dog vand spøjt.

  Materiale: Silikone. Genopladelig - op til 60 minutters erotisk leg på en opladning (6 timer). Dimensioner: Højde på ca. 4,54 cm og længde på ca. 7,46 cm. Bredde ca. 2,97 cm. Farve: Lilla. Inkl. fjernbetjening. Indeholder ikke phthalater. Med indbygget genopladeligt batteri som nemt kan genoplades med det medfølgende usb kabel - blot sæt den til computeren og oplad din We-vibe eller benyt eksempelvis en usb oplader fra din telefon. Der medfølger 2 ml prøvepakke med We-Vibe Lube - made by Pjur. Glidecremen kan også købes her i shoppen. Fremstillet i CO2 neutral produktion. Show less
  Read more
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...