Bruno Gröning Baráti Kör
285
 • A fenomén Bruno Gröning – Trailer 1 HD

  829 views 2 months ago
  A fenomén Bruno Groening - "a csodadoktor" nyomába

  Dokumentumfilm 3 részben (mindegyik kb. 95 perc) Nyilvános filmbemutatók sok országban, önkéntes adományalapon.

  Az 1949-es évben az újságok címsoraiban egy név uralkodik: Bruno Groening. Külön kiadásokat nyomtatnak. A rádió és a heti hírek számolnak be. Filmet forgatnak róla. Ahol ő feltűnik, százak, ezrek, tízezrek tolongnak körülötte. Mindenfelől jönnek hozzá - Németországból, Ausztriából, Svájcból, de Belgiumból, Franciaországból és az USA-ból is. Groeningből világesemény lett.

  De akik körülötte tolongnak, nem hívek, rajongók vagy csoportosulók. Ezek mind beteg emberek. Sokuk számára ő az utolsó remény. A háborútól sújtva, orvosoktól feladva, ezeknek az embereknek csak egy kívánságuk volt: egészségesnek lenni, megszabadítva a bajtól, szenvedéstől. Bruno Groeningnek kell rajtuk segíteni.

  És ő segít. "Nincs gyógyíthatatlan betegség, Isten a legnagyobb orvos!" Ezek az ő szavai. És a hihetetlen megtörténik: Számtalan beteg egészséges lesz - bénák járnak, vakok látnak...

  A dokumentumfilm "A fenomén Bruno Groening - a csodadoktor nyomában" című film objektíven mutatja be annak az időnek drámai eseményeit. Eredeti filmfelvételek és hangdokumentumok, archív anyagok, több mint 50 korabeli tanúval való interjú, s ehhez nagyszerű játékfilm jelenetek. Mindez hatásos élménnyé teszi a filmet.

  De ez a film több mint egy dokumentációs visszapillantás.

  Sok néző beszámol arról, hogy a film nézése közben hirtelen erőt, bizsergést és áramlást érzett testében. A legtöbbjük számára ez teljesen új tapasztalat. Sőt néhányan a fájdalmak, rokkantság és más szenvedések megszűnéséről számolnak be.

  Hogyan lehetséges ez? Groening 1959-ben meghalt. A körülötte lévő felfordulás már rég megszűnt. De még ma is történnek rendkívüli gyógyulások. Az az erő, ami annak idején Bruno Groeningen át hatott, még mindig hat. A tények magukról beszélnek: rákból, angina pectorisból, reumából és csontritkulásból való gyógyulások, de kábítószer függőségből és más szenvedélybetegségekből is. Orvosok igazolják a sikereket.

  Bruno Gröning dokumentumfilm:
  https://www.bruno-groening-...

  Bruno Gröning Baráti Körben:
  https://www.bruno-groening.... Show less
  Read more
 • MIRŐL VAN SZÓ Play all

  A Bruno Gröning Baráti Kör egy nemzetközi szervezet a szellemi úton történő segítségért és gyógyulásért, Bruno Gröning (1906-1959) tanítása szerint.
  https://www.bruno-groening.org/hu
  This item has been hidden
 • TELJES HOSSZÚSÁGÚ DOKUMENTUMFILM Play all

  2019.01.19-től három héten át megtekinthetik itt A FENOMÉN BRUNO GRÖNING című teljes filmet. Iratkozzon fel csatornánkra, hogy aktuális tájékoztatást kapjon.
  This item has been hidden
 • A fenomén Bruno Gröning Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • főcsatorna

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...