Upload
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
6,258

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Tour de France (1948)

3,794 views 3 years ago
Tour de France 1948. Zesde, zevende, achtste en negende etappe. Zesde naar Biarritz, zevende is eerste bergetappe naar Lourdes, achtste is bergetappe naar Toulouse, negende door vlak terrein naar Montpellier.
Jouw TV-favoriet op DVD bestellen?
Ga naar: http://www.beeldengeluid.nl... Show less
Read more

Tour de France Play

Van 5 t/m 27 juli 2014 barst het Tour de France-geweld weer los. In deze afspeellijst heel veel Tour de France-beelden. Met onder meer Jan Janssen die de Tour wint, Jan Raas, Eddy Merkcx, Marcel Kint en nog veel meer. Polygoon filmde de Tour door de jaren heen en doet verslag.

ANWB en Wegenwacht Play

De vakanties staan weer voor de deur en dus krijgt de ANWB het weer druk. De ANWB en haar Wegenwacht staat al meer dan 127 jaar paraat voor de Nederlandse weggebruiker, maar is er ook voor de wandelaars en kampeerders. In deze afspeellijst heel veel beeldmateriaal over de ANWB door de jaren heen.

Vierdaagse van Nijmegen Play

De Vierdaagse van Nijmegen is dé wandeltocht der wandeltochten en vindt plaats van 15 t/m 18 juli 2014. Ga mee terug in de tijd en bekijk unieke archiefbeelden van weleer: over uithoudingsvermogen, éénsgezindheid, wilskracht en blaren ...

Kamperen en campings Play

Veel Nederlanders brengen een deel van hun zomervakantie door met kamperen in binnen- of buitenland. Van deze afspeellijst krijg je een zomergevoel: over kamperen, caravans, kampeeruitrusting, kampeernieuws en de nieuwste kampeersnufjes van de kampeerbeurs, een behendigheidswedstrijd voor caravans en veel meer.

Skutsjesilen en Sneekweek Play

Het skutsjesilen zijn de Friese zeilwedstrijden met skûtsjes (Fries voor 'schuitje'), een houten of stalen Friese tjalk gebouwd voor het vervoer van vracht in Friesland. Deze zeilwedstrijden vinden plaats tijdens de jaarlijkse Sneekweek. In deze afspeellijst historisch beeldmateriaal van deze jaarlijks terugkerende wedstrijden tijdens de Sneekweek op de Friese meren.

Treinen en Spoorwegen Play

Na 175 jaar komt er een einde aan het reizen met een papieren treinkaartje. Vanaf 9 juli 2014 is alleen reizen met een OV-chipkaart mogelijk in de trein. In deze afspeellijst veel nieuws over treinen, het spoor, locomotieven op diesel en/of electriciteit, (on)bewaakte spoorwegovergangen, spoorboekjes en ander trein-nieuws.
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to