9,685
 • DIY Bead Loom Bracelet

  206,724 views 4 years ago
  Hoi! Ik heb vandaag voor jullie weer een DIY die hopelijk in de smaak gaat vallen. In deze video laat ik zien hoe je zelf een 'bead loom armbandje' kan maken, een perfecte accessoire voor de zomer. Het is totaal niet moeilijk, het kost wel wat tijd maar je krijgt er wel steeds meer handigheid in hoe vaker je het doet. Veel kijk plezier!

  Nog even op een rij wat je precies nodig hebt en evt. links:

  Sterke draad (nylon gare bijv.)
  Kraaltjes die allemaal even groot zijn (Miyuki Delicas)
  Een stevig doosje of een weefraam
  Een mesje
  Een schaar
  Een naald
  Plakband of tape

  Je kunt de uiteinde van de armbandjes vlechten en dan vast knopen maar je kunt net als ik ook gebruik maken van veterklemmen, daar heb je voor nodig (voor 1 armbandje):

  2 x Veterklemmen
  2 x Kleine ringetjes
  Een slotje
  Verlengketting

  Als je via Google of Pinterest zoekt op 'Bead loom pattern' krijg je heel veel voorbeelden van leuke patroontjes. Uiteraard kun je ook zelf een patroon ontwerpen en dit kun je heel makkelijk doen met het programma 'Bead Tool 4'. Dit programma is heel makkelijk in gebruik en super handig. Voor het opslaan van je patroon moet je een betaalde versie hebben, wat je zou kunnen doen is een printscreen maken van je ontwerp en deze opslaan (tipje!).

  Mocht je ook aan de slag gaan, veel succes! En mocht je het leuk vinden maar niet zo'n creabea zijn, binnenkort zijn deze armbandjes ook verkrijgbaar in mijn shop 'Love, Pieces & Happines'.

  Op mijn site vind je alle links, ga snel naar http://www.wearefashion.nl/...... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • DIY's Play all

  Hier vind je al mijn DIY video's, have fun!
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...