Loading...

Nunung Alvi - Kesandung Cinta

52,127 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 21, 2013

Nunung Alvi - Kesandung Cinta

Kakang wis duwe rabi
Kula wis duwe laki
Wong loro pada demene
Angel ngilangakene

Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae

reff :

Cinta bli disengaja
Sayang ora diundang
Ibarat wong kesandung
Wis pasti niba bli wurung

Sungguh ora disangka
Sungguh ora diduga
Sun bisa jatuh cinta
Karo wong duwe kluarga

Sun lagi gelap mata
Sun lagi kesandung cinta

Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae

reff :

Cinta bli disengaja
Sayang ora diundang
Ibarat wong kesandung
Wis pasti niba bli wurung

Sungguh ora disangka
Sungguh ora diduga
Sun bisa jatuh cinta
Karo wong duwe kluarga

Sun lagi gelap mata
Sun lagi kesandung cinta

Kakang wis duwe rabi
Kula wis duwe laki
Wong loro pada demene
Angel ngilangakene

Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae

Merre Chumey
MercyMersita

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...