Loading...

Vali Porcisteanu - Timis Rally 2012 - Matnic onboard

2,220 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 28, 2012

Valentin Porcișteanu a câștigat Timiș Rally
Pilotul BCR Leasing Rally Team a dominat raliul din Banat, reușind să se impună detașat. Dacă în prima specială Valentin Porcșiteanu a reușit al doilea timp, în ziua decisivă a reușit șase victorii de probă specială consecutiv, detașându-se de adversari.
"Deși am fost puțin încordat la început pentru că nu știam cât de fiabilă va fi mașina de concurs, în cele din urmă m-am concentrat pe scopul pentru care am venit la Timișoara și am mers într-un ritm care mi-a permis să mă detașez" a declarat Valentin Porcișteanu.
Finalul raliului a fost gestionat foarte bine de echipajul cu numărul 1 de concurs, care a conservat diferența față de concurență, reușind să termine raliul pe prima treaptă a podiumului: "Ne bucurăm foarte mult că am reușit să învingem la Timișoara! Este un raliu foarte frumos, care ne place în mod deosebit. Avem mulți fani în Banat și suntem fericiți că am reușit să le aducem o bucurie!" a spus Valentin.
Timiș Rally reprezintă a doua victorie de etapă pentru echipajul Porcișteanu/Dobre din două curse în acest sezon, rezultat care le confirmă celor doi componenți statutul de favoriți la victorie în sezonul 2012. "Este prematur să ne gândim la clasamentul de la finalul anului. Sper să reușim să ne concentrăm și la restul etapelor la fel de bine ca și până acum și să fim feriți de probleme tehnice", a conchis Valentin Porcișteanu.
Următoarea etapă a Campionatului Național de Raliuri se va desfășura în perioada 25-26 mai la Bacău, echipajul BCR Leasing Rally Team numărndu-se printre favoriții la victorie.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...