Loading...

Opdateret 112app (lang version)

15,299 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 23, 2016

Med Danmarks officielle 112 app kan du starte et opkald til alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted, så hjælpen kommer hurtigt ud. Appen er nu blevet endnu bedre. Den har fået en vigtig opdatering, så du bedre kan sende din nøjagtige position, også selvom du står et sted med dårlig dækning. Det betyder, at alarmcentralen nemmere kan se din position i områder med dårlig dækning og at hjælpen kommer hurtigt ud.

Oplever du en ulykke, er det ikke altid, du kan sige, præcist hvor du er. Men har du downloadet 112-appen, sender din mobiltelefon automatisk GPS-koordinater, når du aktiverer 112-app’en. Alarmcentralen dobbelttjekker, ved at spørge, hvor du befinder dig. Med den nye opdatering kan alarmcentralen bedre se, præcist hvor du er, i områder med dårlig mobildækning, og sende hjælpen af sted med det samme. Det kan i sidste ende redde menneskeliv.

Danmarks officielle 112-app til smartphones kan downloades gratis fra Google Play, Apple Appstore og Windows Store.

Fortæl dine venner, kolleger og familie om 112-appen. Så kan vi alle få hjælp hurtigere.

Parterne bag 112-appen er Rigspolitiet, Københavns Brandvæsen og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Projektet er medfinansieret af TrygFonden.

Se mere på www.112app.dk

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...