Loading...

virágzótea Teaposy.flv

8,922 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 25, 2011

www.silvertea.hu
Teaposy virágzó tea. A teagolyót forró vízbe dobod és pár perc múlva már nyílik is a tea. Tarts egy kis szünetet és míg elkészül a tea, érzed az édes jázmin virágok illatát. Az "ezüst rügy" fehértea levelek lassan kinyílnak és előbukkanak a színpompás virágok izgalmas formákba rendezve.
A Teaposy virágzó tea nem csak gyönyörű de ízében is különleges minőségű. A legfinomabb teából készül, amit friss jázmin virágok között szárítanak és semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz. Íze enyhén édeskés, virágos jegyekkel.
Minden egyes teagolyó vákuum fóliába van csomagolva, hogy tökéletesen friss maradjon.

We hope our products help you enjoy true quality time, alone or in the warm company of others. This is our sincerest goal.
In perfect bloom: Place a Teaposy® Blooming Posy Tea in boiling water. Take a moment to relax, reflect and breathe in the natural aroma of sweet jasmine. The silver needle white tea leaves will slowly open, revealing vibrant flowers hand-sewn into gorgeous designs at the center of the Posy Tea.
Not just a pretty face: This blooming tea is not only beautiful, it also brews the finest tea on the market today, dancing on the palate with floral notes and a light, sweet aftertaste.
Each Teaposy® Blooming Posy Tea is also individually vacuum-sealed, ensuring that you enjoy it at the peak of freshness.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...