Loading...

Perawan Kalimantan

125 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 16, 2013

Perawan Kalimantan
Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang-sayang
Nganti koyo wong kedanan
Cempedak mas duduk nongko
Biyen cedak ra wani kondo
Ngopo sliramu lungo
Ninggal muleh ra kondo-kondo

Sabendino aku ngelamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung
Wangi-wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnaku ra bakal alum
Tak enteni yen sampean purun

Aduh make pake aduh
Ati ku rindu
Kangen tenanan
Kang mas ku muleh
Kang mas ku pulang
Neng tanah sebrang
Beninge banyu kalimantan
Biyen seng tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...