NL

Loading...

Winne - W.I.N.N.E

1,805,082 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 28, 2009

Samen met de Amsterdamse sneaker- en kledingwinkel Patta en sportmerk ASICS is een serie van drie videoclips geschoten met prominente artiesten van Top Notch. In het kader van de release van een bijzondere sneaker op 31 januari, de Patta x ASICS Gel Lyte Speed Pack, trapte Zo Moeilijk het drieluik van video's af met 'Was Me Naam'. Vervolgens was de Fakkelbrigade aan de beurt met de videoclip voor 'Schouders Ophalen'. De derde en tevens laatste video is van Winne met de videoclip voor W.I.N.N.E. Het nummer is geproduceerd door Concrete.

Op 13 maart, vrijdag de 13e, komt Winne's debuutalbum 'Winne Zonder Strijd' uit, onder andere met de track W.I.N.N.E. Voor meer informatie rondom deze release houd je http://www.top-notch.nl nauwlettend in de gaten.

Voor meer informatie over de 'Patta x ASICS Gel Lyte Speed Pack' check je http://Patta.nl en http://Endorsed.nl, de echte liefhebber ligt natuurlijk vanaf 30 januari in een tentje bij Patta voor de deur.

http://www.top-notch.nl
http://winne1978.hyves.nl/
http://www.asics.nl

Regie: Ivan Barbosa
Productie: Revolver Media ( http://revolver.nl )

  • Category

  • Song

    • W.I.N.N.E.
  • Artist

    • Winne
  • Licensed to YouTube by

    • (on behalf of Top Notch); UMPG Publishing, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, LatinAutor, LatinAutor - UMPG, ASCAP, and 3 Music Rights Societies

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...