Loading...

Lakott sziget - A betiltott film.... MIÉRT? Rájössz Te is,mert nem akarják, hogy erről tudj!

879,639 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 2, 2012

A videó anyaga a "Lakott Sziget" első és második részéből van.
Magyarországon szinte teljesen ismeretlen a film !
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012...
A regényt ami alapján a film is készült 1980-as években Magyarországon is betiltották ! A film 2008-as és 2009-es de mai napig nincs magyar szinkron hozzá és nem is mutatták be a magyar mozikban, azt hiszem még dvd szinten se lehet kapni.
Véletlen lenne ?

Sok minden van ebben a kis videóban is, ami a mi VALÓSÁGUNKBAN PONT ÍGY MŰKÖDIK ! Titkos háttérhatalom - Teljes HAARP Elme-Kontrol és Elrejtett Tudás

KÉPEZD MAGAD! TÁJÉKOZÓDJ ! ÉBREDJ !
http://www.VilagHelyzete.com
AWAKENING THE WORLD...EVERY HEART MAKES A DIFFERENCE....

Comments • 310

Melinda  Miklos
Szerintem amíg az emberek elhiszik, hogy egy mágneses karkötőtől le lehet fogyni... hogy egy mosogatószertől selymes lesz a kezük.. hogy egy krém eltüntetni a ráncaikat, hogy a legújabb csodaétrendtől többet várhatnak...stb.. addig ez a film aktuális marad.
View all 2 replies
Hide replies
Benjamin Huszar
Ez a film az Illuminátusi rendet és a világot irányító nagyhatalmakat leplezi le, ezért tiltották be.
View all 27 replies
Hide replies
Miheller Dávid
Az nem biztos hogy pontosan így működik,ez inkább arra világít rá hogy az embereket befolyásolják és az orruknál fogva manupulálják. És ez biztos.
TheTariors
konteós hülyeségekkel álljatok már le. Mi az, hogy betiltott film? Ki tiltotta be? Egészen egyszerű okai vannak, hogy ez a film nem lépte át a magyarországi forgalmazók ingerküszöbét. Amúgy meg olvassátok el a könyvet, sokkal jobb (bár a mostani scifikhez képest a film tényleg felüdülés volt) és ja, azt nem is tiltották be, mert igazából ponyvairodalom, ahogy a film eredeti célja is a szórakoztatás, csak valamiért a gyökkettő arcok látnak bele mindent, mert attól könnyebb lesz az élet. Olvassatok inkább könyveket:)
View all 6 replies
Hide replies
frogg86
A ruszkik megfilmesítették a szélső jobbos mesevilágot. Feltűntek a mitológiai alakok: Az engedelmességre késztető agyhullám módosítók, a láthatatlan hatalom ami mindent irányít, a harcos aki küzd minden ellen ami szembe jön.  Mondjuk kiváncsi vagyok hogy hogyan küzd az inflácíó ellen egymagába :D Tudnám mért pazarolja sok ember az idejét arra hogy ilyen dolgokat keressen a neten, hírdesse az igét, és lehülyézzen bárkit, aki nem hiszi ezt el. Ahelyett hogy tanulna, normális állása lenne, normális családi élete, hobbija, stb... Mért könyebb mindenféle indokkal a nyomort megmagyarázni, mint mondjuk megelőzni, vagy ötleteket kitalálni arra hogyan változtassuk meg? Ja és az nem ötlet hogy egy népcsoportot kiirtunk, mert aki így gondolkodik, pontosan ugyanolyan gennyedék mint az aki ellen harcol(na ha nem csak ártatlanok megalázásával, és bántásával foglalkozna. De hát könnyü a gyengét bántani nem?)
View all 3 replies
Hide replies
GT
Demokratikus országban csak nagyon ritka esetben van olyan, hogy "betiltott film". Olyan persze van, hogy a mozik nem veszik műsorra, de az egészen más. Néhány demokratikus országban azonban vannak értelmetlenül szigorú szabályok, mint például Ausztrália, Kanada, Törökország, de azt is sokat kritizálják, ráadásul leginkább a pornográf tartalmakat szűrik. Olyan meg végképp nincs, hogy minden országban betiltanak valamit. Ezért így általánosan "betiltott filmről" nem lehet beszélni. Ha lehetne, akkor itt biztos nem lenne sokáig amúgy sem. A "betiltott" jelzőt általában azok találják ki akik nézettséget akarnak elérni vele ilyen-olyan okokból.... A jelen film amúgy a Szovjetunióban volt cenzúrázva (orosz filmről van szó). Ez nem betiltást jelent, hanem, hogy kivágtak részeket. Ma már eredeti formában hozzáférhető. A film Arkagyij és Borisz Sztrugackij tudományos-fantasztikus regénye alapján készült. FIKCIÓ!
View reply
Hide replies
Viktor Karamuskó
Bocs srácok, megnéztem a filmet, és ez egy simán SZ:R film. Én értem mi az a rejtett igazság, amit fel akarunk fedezni (velem együtt), de ha mindezt egy ilyen filmmel népszerűsítitek, csúnyán melléfogtok. Először is: sosem volt betiltva, egy jó ideig a You Tube-on is elérhető volta teljes verzió. Másodszor: a leggyökerebb torrentoldalon is elérhető, tényleg töltsétek le - nézzétek meg. Harmadszor: orosz ismerőseim szerint ez Oroszország underground rétegeiben is egy megbukott film. Nincs titok, nézzétek meg, de ha ez betiltott, mit szólnátok mondjuk számos You Tube videóhoz, amik tényleg erős mondanivalót tartalmaznak? Az igazság, ami létezik ezért méltán keresik is, nem ebben a B moziban van...
View reply
Hide replies
Ábrahám Brukner
Nem lehet h egyszerűen csak egy szar film és nem érné meg lefordítani? Több ezer olyan film van ami annyira förtelmesen gyatra minőségű h még azok is szégyenlik akik elmentek az egyik szereplő mellett. Túl sokat képzeltek a dologba. Üldözési mániának vmi formája lehet ez. Most pedig jöjjön wgy eltúlzott példa. A szomszéd 70 éves marika néni azért költözött mellétek mert tudtok ennek a filmnek a létezéséről, és ő méri fel a likvidálásotok szükségességét. Ui. Én egy titkos szövetség tagja vagyok. Minket a kormány pont az ilyen esetek megfigyelésére tart fent nem kell meglepődni ha holnap fekete öltönyös emberek látogatnak meg titeket.
View all 2 replies
Hide replies
CrashFallen
nem hiába tíltatták be .......
View all 2 replies
Hide replies
Tihamer Rozman
Nincs itt betiltva semmi. Csak egy ruszki film amit még csak nem is fordítottak le más nyelvre. Láttam a filmet nincs benne semmi különös. P. S. inkább ved fel az alufóliás sapkát nehogy lehallgasson a ZOG!
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...