Loading...

De Jeugd van Tegenwoordig - Hollereer

5,382,861 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 4, 2008

Hollereer is de eerste single van het tweede album van De Jeugd van Tegenwoordig: De Machine. Sinds 25 april in de winkel!

http://www.top-notch.nl
http://www.magnetronmusic.com/
http://www.dejeugdvantegenwoordig.com

De Hollereer videoclip door Il Moliniari (Creative Productions) is het debuut van regisseur Steven van Hemmen (22), creative producers Ruud van Lier (24) en Ekrem Koroglu (27) en vele andere (afstuderende) HKU, Fontys en NFTA studenten.

Vieze Fur, Willie Wartaal en P.Faberge performen avant la lettre en de clip maakt gebruik van technische en visuele effecten die zeldzaam zijn in haastige Nederlandse videoclipwereld. Binnen korte tijd heeft Kunst- en Media productiebedrijf I'M Creative Productions met behulp van een groot aantal studenten, maar zonder financiele steun van hun opleidingen, haar eerste productie als een gesmeerde machine tot stand gebracht.

De visual effect-shots zijn ongezien in welke Nederlandse videoclip dan ook. Op 3 lange dagen werd met een crew van 25 tot 42 mensen op 6,34 locaties 15 bruikbare settings gedraaid. Daarnaast werkten er nog 53 mensen mee in het productieproces. In 3 dagen tijd zijn alle visual effect-shots geproduceerd en dat is een ongekende prestatie van het VFX- team van Filmacademie.

Verder waren vooral de tosti's en Freddy's Walter van Beierendonck-burqa hoofdtopics bij de 'Bas&Gino' catering corner. De oma's die de clip niet haalden en het auto ongeluk van de producer daarvan na het draaien, het noodweer en de draaiende wind waardoor een stunt bij de molen niet door kon gaan en de molenwieken tenslotte aangeduwd moest worden door de production staf en de VFX coordinator, hebben een blijvende indruk achtergelaten bij veel crewleden.

Vragen, meer data of special edits? Mail naar ilmoliniari.productions@gmail.com

  • Category

  • Song

    • Hollereer (Radio Edit)
  • Artist

    • De Jeugd Van Tegenwoordig
  • Licensed to YouTube by

    • (on behalf of Top Notch); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, LatinAutor - SonyATV, Sony ATV Publishing, ASCAP, LatinAutor, LatinAutor - UMPG, UMPG Publishing, and 4 Music Rights Societies

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...