Loading...

Flytedrakt- Genialt når barn skal bli trygg i vann!

4,669 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 16, 2010

Firmaet AC-SunCare Institute har spesialisert seg på forebygging av sol- og brennmanetskader. Nytt av året er at SunCare nå også lanserer en egen kleskolleksjon med sol- og badetøy. Her finner du den etterlengtede produktnyheten UV-sikre flytedrakter, som er beregnet for barn under 7 år. Med disse nye multifunksjonelle badedraktene får du kombinert ditt barns behov for flytehjelp, solbeskyttelse og badedrakt i ett og samme plagg. Med andre ord et genialt plagg enten du skal til sydens varme strender i ferien eller skal ta med familien en tur på badeland i helgen!

På oppdrag for Norges Svømmeforbund og Redningsselskapet har Synovate gjennomført en undersøkelse om barns svømmedyktighet, og denne undersøkelsen viser at 51 % av 5. klassingene ikke kan svømme en strekning på 200 meter uten flytehjelpemidler. Dette til tross for at hele 57 % av 5.klassingene har svømmeundervisning i skolen. I gjennomsnitt har elevene 2,5 timer svømmeopplæring i måneden.

Formålet med de nye flytedraktene fra SunCare er å gi barn under 7 år et enkelt hjelpemiddel som øker kroppens flyteevne og gjør det lettere å bli trygg i vannet på et tidlig stadium. Slik kan de minste barna raskere bli fortrolig med vannet og leke og bade med større selvsikkerhet, noe som er en klar fordel når de etterhvert skal lære å svømme.

Når man flyter med flytemidler som flyteegg og armringer vil man få en unormal stilling i vannet, noe som gjør det mye vanskeligere å lære å svømme. Både flyteegg og flyteringer kan dessuten punktere og falle av under lek, og er derfor ingen trygghet, snarere tvert i mot.
En flytedrakt har derimot formsydde flyteelementer som ikke kan punktere og som dessuten føles komfortable mot kroppen. Flyteelementene kan ikke falle ut ved uhell og drakten har glidelås på ryggen slik at barnet ikke skal kunne ta av seg drakten uten hjelp.

En flytedrakt skal bare brukes under kompetent oppsyn, og er IKKE en redningsvest, men et hjelpemiddel i barnets vanntilvenning. Slik kan barnet raskere bli selvsikker i vannet og få et fortrinn som gjør at det lærer seg å svømme tidligere.

Når barnet har blitt trygg i vannet og har lært seg å balansere kroppen riktig, kan man enkelt fjerne flyteelementene fra drakten. Da sitter man igjen med en kul og komfortabel badedrakt som kan brukes hele dagen, noe som gjør den godt egnet på stranden eller i svømmebassenget.

De multifunksjonelle draktene fra SunCare er produsert i et spesielt tettvevd stoff av høy kvalitet, som gjør at hverken livsfarlige brennmaneter i tropisk farvann (klikk for kart) eller UV-stråler trenger igjennom stoffet, og draktene gir dessuten barnet ditt en UV-beskyttelse på hele UPF50+.

De nye sol- og badeklærne i årets SunCare kolleksjon har påsydd morsomme broderier som skifter farge i solen, og du kan velge mellom pirat eller prinsesse motiv. Fargekontrastene i broderiet øker med økende UV-styrke.

Klærne er laget i sterke farger som er godt synlig på stranden og i vannet. I tillegg har alle klærne en godt synlig navnelapp påsydd på armen. Her kan du påføre barnets navn og ditt telefonnummer, en liten ekstra trygghet i tilfelle barnet skulle forsvinne for deg i en folkemengde på stranden e.l.

 • Category

 • Song

  • A New Beginning
 • Artist

  • Dan Smith
 • Album

  • AudioSparx_991
 • Licensed to YouTube by

  • AdShare MG for a Third Party (on behalf of AudioSparx); AdShare (Publishing)

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...