Loading...

Occupy Amsterdam bij Eenvandaag

1,816 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 14, 2011

Bezetting beursplein Amsterdam vanaf 15 oktober -12:00

Het tijdstip is aangebroken. Wij de 99%, pikken het niet meer.

1% van de wereldbevolking profiteert van een systeem dat ze een groot deel van de wereld in handen geeft. De 99% wordt benadeeld waar ze een eerlijke toegang behoort te krijgen tot de rijkdommen van de wereld, maar ook een gelijk beslissingsrecht te hebben. We geven politici & banken één duidelijke boodschap/kans: Wakker Worden! Verdiep u en neem verantwoordelijkheid! We zijn voor ware democratie. We zijn voor een andere, eerlijkere samenleving. De macht van de banken en financiële instellingen moet gebroken worden. De graaicultuur moet ten einde komen. De straffeloze beroving van de 99% moet ten einde komen.

De verandering begint op 15 oktober. Vanaf 12:00 zal het beursplein te Amsterdam worden ingenomen door eenieder tegen de werking van het huidige systeem. We nodigen mensen uit om mee te denken over verandering, een andere, eerlijke samenleving en ware democratie. We vragen de 99% (ja, jou!) om initiatief te tonen en te ontwikkelen naar eigen vermogen en wil. Vooruitgang, vooruitstreven, samenwerken en bewustwording zijn sleutelwoorden.

Occupy Amsterdam is een actie in samenwerking met de #globalchange en de #occupywallstreet acties & demonstraties. Wij willen door middel van een vreedzame demonstratie de aandacht op deze onderwerpen vestigen. We zullen bezit nemen van het beursplein en de verandering in gang zetten. Occupy Amsterdam heeft geen leiders of vertegenwoordigers. Dit is een actie namens en voor iedereen. We nodigen iedereen uit om met ons naar oplossingen te zoeken en met ons een verbetering te bewerkstelligen! Vooruitgang, vooruitstreven, samenwerken en bewustwording zijn de sleutelwoorden van deze demonstraties.

Wij eisen ons recht op om vreedzaam te demonstreren. Wij zullen geen geweld gebruiken. Wij zullen niemand ergens de toegang ontzeggen. Wij zullen ons niet laten tegenhouden.

We hebben als beweging geen leiders en we zijn niet gelieerd aan enige organisatie of partij. Wij zijn uiteindelijk allen de 100%, jij bent de 100%. Wij zijn de verandering, JIJ bent de verandering!

Meer informatie op: http://www.occupyamsterdam.nl

In solidariteit met http://occupytogether.org wordt Amsterdam 15 oktober bezet.
In solidarity with http://occupytogether.org Amsterdam will be occupied on the 15th of october.

Al je hierbij bent voeg jezelf dan ook even toe aan deze lijst. Zo laten we de wereld zien dat Nederland ook wakker is.
http://www.meetup.com/occupytogether/...

If you going to be there the 15th then please add yourself to this list please http://www.meetup.com/occupytogether/...

CHAT (IRC):
Server: irc.indymedia.org
Channel: #occupyamsterdam

CHAT (WEBCHAT TO IRC):
http://chat.indymedia.org
Channel: #occupyamsterdam

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...