Loading...

Sajberuvce150minTVPrva

965 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 4, 2016

Gostovanje udruženja "Sajberuvce" u emisiji 150 minuta na TV Prva, povodom izdavanja knjige/stripa "Superuvce" od Sisi Bel.
- Jedinstvena stripska publikacija „Superuvce“ Sisi Bel (SAD), proglašena za najbolju stripsku publikaciju i za jednu od tri najbolje knjige za decu u Americi u 2015. godini, dostupna je na našem tržištu od kraja septembra ove godine u izdanju Udruženja za podršku razvoju dece oštećenog sluha „Sajberuvce“ i Izdavačke kuće „Čarobna knjiga“, a uz podršku kompanije MED-EL / CI Studio Pulsar.
„Superuvce“, autobiografska priča uspešne autorke oštećenog sluha, na zanimljiv i lako razumljiv način bavi se iskustvom odrastanja devojčice Cece koja, usled preležanog meningitisa, ostaje oštećenog sluha i dobija slušne aparate. Knjiga govori o izazovima s kojima se susreće svako dete, međutim, priča se dodatno komplikuje zbog Cecine različitosti od vršnjaka. Cecino iskustvo je puno iskrene napetosti, drame, ali i divnih trenutaka kojima obiluje život svakog novopečenog školarca. Čim Ceca otkrije da ima „supermoć“ koja joj omogućava da čuje učiteljicu i kad je van učionice, situacija počinje polako da se menja. Ona postaje superheroina zvana Superuvce i stvari kreću nabolje.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...