Loading...

Bureau Brabant - Overval Veldhoven, 20-02-2012

4,284 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 20, 2012

Reageren kan via 0800-6070 of anoniem 0800-7000 maar ook via www.bureaubrabant.nl

Op maandag 20 februari 2012 vertrekt een marktkoopman in horloges rond 10.45 uur van zijn woning aan de Mullerlaan in Veldhoven naar een afspraak. Ongeveer vijf minuten later wordt er aangebeld. De vrouw van de marktkoopman legt via de intercom contact met de bezoekers. Die zeggen dat ze haar man hebben gesproken en een horloge komen brengen, dat gerepareerd moet worden. De vrouw wordt vervolgens geconfronteerd met twee mannen die geld willen hebben en haar jonge zoontje met een mes bedreigen. De mannen maken uiteindelijk een behoorlijk geldbedrag buit en vertrekken vervolgens zonder een spoor achter te laten.

De eerste dader is:
- een blanke man
- ongeveer 25 jaar oud
- ongeveer 1 meter 75 lang
Hij droeg een zwarte gebreide muts en een dikke zwarte ski-jas of bomberjack. Deze man deed tijdens de overval het woord.

De tweede dader:
- is ook een blanke man
- heeft een klein snorretje
- is iets jonger en kleiner dan de andere man.
Ook deze man droeg een zwarte muts. Deze tweede dader bedreigde het kind met een mes. Hij zei tijdens de overval helemaal niets.

En net zo snel als ze zijn gekomen, zijn ze weer weg. Ze gaan ervandoor met een flinke buit. Het lijkt alsof ze wisten dat er hier iets te halen viel. Het zou dan ook best kunnen dat ze de horlogeverkoper en zijn gezin al een tijdje in de gaten hebben gehouden en dat ze dus al eerder in de buurt hebben rondgehangen. En dat kan iemand zijn opgevallen in de buurt, maar ook onder marktkooplui.
De politie vraagt dus iedereen te reageren, die rondom het gezin bijzonderheden heeft gezien als het gaat om deze twee daders. Heeft u informatie over bijvoorbeeld de vluchtroute en de wijze van vervoer door de daders? Laat het weten!

Comments are disabled for this video.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...