Loading...

The Mummy Trailer 2 (Universal Pictures) HD

44,484 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 2, 2017

Vanaf 7 juni in de bioscoop!
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/TheMummy.benl

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm THE MUMMY.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte die vanwege haar lust naar macht van haar leven werd beroofd, wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen.

THE MUMMY brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Met o.a.: Tom Cruise (Mission: Impossible), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond), Annabelle Wallis (King Arthur, de tv-serie Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) en Russell Crowe (Gladiator).

De film is gemaakt door regisseur en producent Alex Kurtzman en producent Chris Morgan. Zij zijn verantwoordelijk voor een aantal van de meest succesvolle filmseries van de afgelopen jaren, waaronder Transformers, Star Trek, Mission: Impossible en Fast & Furious.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...