Loading...

ACCES ADMINISTRATIE FINANCIARA BOTOSANI.AVI

97 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 3, 2013

DUPA APROAPE O LUNA DE LA NINSOARE (PRIMA NINSOARE 09.12.2012), ASA ARATA ACCESUL LA ADMINISTRATIA FINANCIARA BOTOSANI LA DATA DE 03.01.2013
DECLARATII IN PRESA LOCALA:
."Aș face apel și la un anumit simț civic care nu s-a prea văzut în această perioadă. Toată lumea a așteptat ca Primăria să intervină, chiar și acolo unde se putea interveni fie de către asociațiile de proprietari, de locatari, sau poate chiar în fața școlilor, liceelor, agenților economici, și cred că va trebui să aplicăm legea mai ferm acolo unde vedem că cetățenii nu își fac datoria, pentru că nu putem noi ca Primărie să acționăm în tot orașul", a spus primarul Ovidiu Portariuc.
Reprezentanții Primăriei Botoșani au solicitat 1,5 milioane de lei de la Guvern pentru activitatea de deszăpezire făcută până acum în municipiu. Solicitarea a fost înaintată Instituției Prefectului, care o va înainta Guvernului.

În numai zece zile, costurile cu deszăpezirea în municipiul Botoșani s-au ridicat la 1 milion de lei, iar municipalitatea nu are de unde să plătească acești bani, întrucât fondul alocat deszăpezirii a fost chelutit în lunile ianuarie-februarie 2012.

"S-au cărat peste 70.000 tone de zăpadă din municipiu. Avem o estimare de 1,5 milioane lei, dar cererea încă nu a fost trimisă încă la Guvern, deoarece la această dată are loc reorganizarea ministerelor", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...