Loading...

Ullakon eristäminen FF-PIR-polyuretaanieristeellä

27,272 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 27, 2017

FF-PIR-eriste soveltuu erinomaisesti yläpohjan ja katon eristämiseen. Runkomateriaalina voi olla puu, teräs, betoni tai kevytbetoni (siporex) ja kattomuotona vino-, loiva- tai tasakatto. Myös kattoristikoiden kanssa FF-PIR-eristeillä on helppo toteuttaa erittäin tiiviitä ja energiatehokkaita rakenteita.

Rakenteissa ei tarvita erillisiä ilman- tai höyrynsulkukerroksia. FF-PIR -eristeiden pinnalla olevat alumiini- tai muovilaminaatit omaavat erittäin korkean vesihöyrynvastuksen ja FF-PIR -eristeet toimivat rakenteissa myös höyrynsulkuna. Levyjen saumoissa ja liitoskohdissa suositellaan käytettäväksi elastista saumavaahtoa sekä liitoksiin soveltuvia höyrynsulku- tai alumiiniteippejä.

FF-PIR on tehokkaimpia markkinoilla yleisesti käytettävistä lämmöneristemateriaaleista, sen lämmönjohtavuus on λDeclared 0,022 W/mK. FF-PIR-eristeet soveltuvat niin uudisrakentamiseen, matala-, passiivi- ja nollaenergiarakentamiseen kuin myös vanhojen rakennusten lisälämmöneristämiseen. FF-PIR-eristeillä saavutetaan mahdollisimman ohuet ja tiiviit rakenteet.

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...