Loading...

"Intervista", te fshehtat e ish-diktatorit Hoxha - Vizion Plus - News - Lajme

144,033 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 3, 2011

Një prej emrave me te njohur te gazetarisë shqiptare, Blendi Fevziu, pas botimit te librit për Enver Hoxhën ka sjelle ne emisionin "Intervista" detaje te reja për jetën dhe karrierën politike te ish-diktatorit komunist.
Sipas hulumtimeve qe gazetari Fevziu ka bere ne dokumentet e Arkivit te Shtetit, por edhe nëpërmjet intervistave me figura te njohura, Enver Hoxha është vendosur ne krye te PKSH ne mars te vitit 1943, por si lider ka filluar te sillet kohe me pare. Fevziu vlerëson se pushteti i gjate i Enver Hoxhës i detyrohet kryesisht eliminimit te kundërshtareve te tij brenda partisë, por edhe aleancave me fuqi me te mëdha. Për sa i përket jetës intime te diktatorit komunist, Blendi Fevziu zbulon se mungojnë plotësisht dokumente apo dëshmi për ndonjë histori roze ne jetën e tij. Nëpërmjet fotove dhe pamjeve te pashfaqura me pare, emisioni "Intervista" ka sjelle portretin e një prej figurave me dominuese te historisë shqiptare, ish-diktatorit komunist Enver Hoxha.

One of the most famous names of Albanian journalism, Blendi Fevziu, after publication of the book for Enver Hoxha has brought to show "interview" new details about the life and political career of former communist dictator.
According to journalist Fevziu research has made ​​in the State Archives documents, but also through interviews with prominent figures, Enver Hoxha is located at the head of the CPA in March 1943, but as the leader has started to behave while ago. Fevziu estimates that during the rule of Enver Hoxha is due primarily to the elimination of his rivals within the party, but also alliances with big power. Regarding the intimate life of the communist dictator, Blendi Fevziu reveals completely missing documents or evidence of any life story in his pink. Through pictures and images of unacted ago, the show "interview" has brought the portrait of one of the dominant figures in Albanian history, former communist dictator Enver Hoxha.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...