Loading...

Praktijk DeHondenmasseur: ontdek Hondenmassage, Reiki en Bach Bloesemtherapie voor honden

6,590 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 16, 2014

Welkom bij De Hondenmasseur. Dé praktijk voor hondenmassage, Reiki voor honden en Bach Bloesemtherapie voor uw hond. Veel kijkplezier met de film, een kijkje achter de schermen bij De Hondenmasseur, waar eigenaresse Anja als professioneel Hondenmasseur, Reiki Master en Bach Bloesem therapeut behandelingen geeft aan viervoeters van alle rassen en leeftijden.

Een hondenmassage bij De Hondenmasseur volgens de Kynotouch methode is breed in te zetten. Deze ontspannende massage heeft een positieve werking op lichaam en geest van een hond. Bij een specifieke behoefte vanuit lichamelijk of gedragsoogpunt, kan De Hondenmasseur uitkomst bieden. Ook kan uw hond gemasseerd worden op aanraden of doorverwijzing van dierenarts, medisch specialist of gedragstherapeut.

Bij een Reikibehandeling ontvangt de hond door handoplegging een energetische behandeling door Reiki Master Anja van Praktijk De Hondenmasseur. Hierbij kan ook probleem- of klachtgericht werken. Honden zijn energetische dieren. Bij een hond die uit balans is, kan een Bach Bloesembehandeling ook helpen om hem/haar op een zachte en natuurlijke manier weer in balans te brengen.

De behandelingen van De Hondenmasseur vinden altijd plaats aan huis, in de vertrouwde omgeving van de hond en in aanwezigheid van de eigenaar.

De Hondenmasseur heeft als basiswerkgebied Zuid-Holland. Woont u buiten deze provincie, en wilt u dat Anja van De Hondenmasseur uw hond behandelt? Neem dan ook contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen van hondeneigenaren kunt u lezen bij de referenties van De Hondenmasseur op de website.
Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Dan nodig ik u uit mij te bellen of een e-mail te sturen.

Ik begroet u en uw hond(en) graag bij Praktijk De Hondenmasseur!
Meer informatie vindt u alvast op www.dehondenmasseur.nl of u kunt de informatieve folder aanvragen.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste hondenmassage en viervoeter nieuws? Volg dan Praktijk De Hondenmasseur op Facebook: www.facebook.com/dehondenmasseur.

Anja Smid, Praktijk De Hondenmasseur
Nieuwerkerk aan den IJssel (Gemeente Zuidplas)

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...