Loading...

Tietojohtamisen asiantuntijaohjelma - LUT Executive and Professional Education

2,254 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 18, 2013

http://www.lut.fi/executive

LUT Executive and Professional Education tuo Lappeenrannan teknillisen yliopiston osaamisalat yritysjohdon ja asiantuntijoiden käyttöön erilaisten koulutuspalvelujen kautta. Koulutuksissa yhdistyvät vankka tutkimustieto yritysten konkreettisiin tiedon tarpeisiin.

LUT:ssa tietojohtamista on tutkittu ja opetettu vuodesta 2000. Professorit Kirsimarja Blomqvist ja Aino Kianto ovat olleet kehittämässä Tietojohtamisen asiantuntijaohjelmaa. Tietojohtamisen asiantuntijaohjelma on suunnattu yrityksille ja yksilöille, jotka ymmärtävät menestyksen lähtevän kyvystä jalostaa ja hyödyntää tietoa. Johtaakseen tietoa esimiesten ja johtajien pitää ymmärtää tietotyön ja asiantuntijoihin sitoutuneen tiedon luonne, oppia uudenlaisia organisointitapoja, tietoprosesseja ja motivoida hyvinkin erilaisia, esimiestä osaavampia asiantuntijoita.

Tietojohtamisen asiantuntijaohjelmassa käsitellään tiedon ja aineettoman pääoman vaikutusta kilpailukykyyn, organisoitumiseen ja johtamiseen. Ohjelmassa pureudutaan tietointensiivisen verkostotalouden haasteisiin; aineettomiin menestystekijöihin, dynaamisiin kyvykkyyksiin, verkostojen johtamiseen, virtuaalisiin työskentelymuotoihin, tiedon jakamiseen ja suojaamiseen sekä luottamuksen rakentamiseen.

Tietojohtamisen ohjelma sopii kaikille, jotka kaipaavat uusia keinoja, osaamista ja näkemystä tietointensiivisen verkostotalouden johtamiseen. Ohjelma sopii erityisesti suurten ja keskisuurten organisaatioiden johdolle, keskijohdolle, asiantuntijoille sekä henkilöstön ja organisaation kehittäjille.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...