Loading...

Științescu Oradea 2.0

301 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 8, 2018

Dacă ar fi să punem cap la cap toate orele dedicate lui Științescu Oradea 2.0 ale celor 226 de educatori implicați ar însemna o muncă voluntară zilnică a câte 12 ore timp de 365 de zile. Fie că vorbim despre experimente de chimie și fizică, de cunoașterea lumii prin lentilele microscopului, de activități privind utilizarea energiei regenerabile sau de studiul biologiei în aer liber, cele 486 de ateliere desfășurate au dat sens utilității practice a științelor.

Mulțumim sponsorilor de 1669 de ori, adică exact de atâtea ori câți copii și tineri l-au cunoscut pe Științescu în cea de-a doua aventură a sa în Bihor.

Programul este o inițiativă a Romanian-American Foundation, în parteneriat cu Federația Fundațiile Comunitare din România, alcătuit din donații făcute de companii locale și donatori individuali care sprijină educația științifică. În cadrul celor două ediții au fost finanțate 34 de proiecte, cu peste 246.000 lei, 3464 beneficiari direcți, 9475 ore de voluntariat, 316 de membri în echipele de proiect, peste 730 de ateliere interactive din domeniul STEM.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...