Loading...

Savvy EKG - promocijski video

2,923 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 22, 2016

Naročnik: Institut Jožef Stefan in Saving d.o.o.

Video produkcija: https://www.digitalstudio.si/


Osebni merilnik EKG je v svetovnem merilu pomembna tehnološka inovacija za dolgotrajno spremljanje delovanja srca, ki so jo razvili raziskovalci Instituta »Jožef Stefan«. S partnerjem iz gospodarstva so inovacijo izvedli v obliki medicinsko certificiranega tržnega izdelka SAVVY EKG.

Z dvema EKG elektrodama je merilnik nameščen na telo, izmerjeni EKG se prikazuje in shranjuje v vašemu pametnemu telefonu za kasnejšo natančnejšo obdelavo. Poročilo meritve lahko v vsakem trenutku pošljete vašemu zdravniku.

Zaradi brezžičnega delovanja, majhnosti in oblikovne zasnove je nemoteč tudi med delom, gibanjem, športom in počitkom. Namenjen je kroničnim bolnikom, tistim ki opravljajo nevarne poklice, in vsem, ki trajno skrbijo za svoje zdravstveno stanje.

SAVVY EKG ima velik potencial za znižanje stroškov zdravstvene oskrbe. Zasnovan je kot zanesljiva osebna medicinska naprava. Ob posvetu z zdravnikom omogoča spremljanje delovanja srca ter s tem zgodnje odkrivanje težav in uvajanje ustreznih preventivnih ukrepov.

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...